Önden Yırtmaçlı Etek Kombinleri 2019

İddialı Önden Yırtmaçlı Etek Kombinleri 2019

İddialı Önden 2019

Bayanların her mevsim severek tercih ettiği önden yırtmaçlı eteklerde 2019 trendlerini ve en hoş kombin önerilerimizi bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. İlk bahar ve yaz sezonunda midi boy önden yırtmaçlı eteklerle kış ve son bahar sezonunda uzun boy şık önden yırtmaçlı etekler dikkat çekmekte. Tarz olarak kadife ve kot etekler ön planda olurken feminen bir çizgi için deri etekler ve şık topuklu ayakkabı tercihleri oldukça hoş durmakta.

2019  Kot Etek Kombinler

Önden Yırtmaçlı Etek Kombinleri 2019, için kot etek model tercihleri ile beyaz gömlek ya da bir hayli zarif durmaktadır. Özellikle sokak modasında zerafeti yakalamak isteyen hanımlar için bu konseptte yüksek dolgu topuklu spor ayakkabı modelleri veya şık stilettolar bir hayli yakışacaktır.

Sizlerle 2019 yılının en sevilecek olan önden yırtmaçlı etek kombileri 2019 galerisini paylaştıktan sonra yazımıza devam edelim…

Önden Yırtmaçlı  2019

Önden Yırtmaçlı Etek Kombinleri 2019, önde olan trendler;

Kot etekler,

Deri etekler,

Midi boy etekler olarak ön planda. Özelikle genç kızların sokak modası için tercihlerinde kot etekler favori olurken, orta yaş bayanlar için toprak renklerden tercih edilen tasarımları siyah üst kıyafetlerle tercihi oldukça şık duracaktır.