Bayan Süet Bot Modelleri 2017

Boy Taba Bayan Süet Bot Modelleri 2017

Boy Taba Bayan Süet 2017

Bayanların 2017 süet bot modası için bilekte biten yandan fermuarlı ve kalın topuklu tasarım tercihleri oldukça zarif durmakta. Birbirinden güzel süet bot modellerin sonbahar/ kış sezonu ile birlikte toprak tonlarda ve siyah tonlarda olan kombinlerinde dikkat edilecekleri sizlerle bu yazımızda paylaşacağız:

Bayan Süet 2017, bağcıklı tasarımlardan ziyade yandan fermuarlı tasarımlarla dikkatleri üzerinde topluyor. Fermuar detayların dikkatleri özellikle midi etek veya siyah dar paça pantolonlarla topladığını belirtmeliyiz. Toka detaylı tasarımlarla genç bayanların etek ve basic tişört kombinleri ise sokak modasının 2017 yılı için trendleri arasındadır.

Bayan Süet 2017, yeni sezonda özellikle yuvarlak burunlu ve püsküllü tasarımlarla dikkatleri üzerine çekmekte. Sizler için derlediğimiz en güzel bayan süet 2017 görsellerine bakacak olursak:

En Güzel Süet Bot Modelleri 2017

2017 yılında bayanların en tarz kombinlerinde yer vereceğisüet tasarımlarda,

Bilekte biten,

Fermuar detaylı olan,

Orta boy kalın topuklu,

Siyah tonların yeni trendler arasında olduğunu hatırlatarak yer vereceğiniz kombinlere ilham vermesi dileği ile yazımıza son veriyoruz.