Bayan Sırt Çantası Modelleri 2017

Yeni Sezon En Tarz Bayan Sırt Çantası Modelleri 2017

Yeni Sezon En Tarz Bayan Modelleri 2017

Bayanlar tarzlarına modelleri ile sihirli dokunuşlar yapmakta. Günümüzde işlevselliğinin yanı sıra moda trendleri arasında kendine özel bir yer bulan sırt çantası modelleri arasında en moda tasarımların detaylarına birlikte göz atacak olursak:

İlk olarak işlevselliğe daha sonra zerafete öncelik veren bayanlar gerçekten hem spor bir kombin oluştururken, en tarz sokak  modası trendlerine ayak uyduruyor.

Yeni sezonda öne çıkan modellerinde ünlü markalardan Gucci göz dolduruyor. Tasarımları ve çanta dünyasına getirdiği bakış açısı ile bir çok ünlü markanın arasında sıyrılan Gucci gibi bir çok kaliteli markaya daha örnek vermek mümkündür.

Günümüzde bayanların aksesuarlarından, özel eşyalarına kadar yanında taşıması gereken eşyaları koydukları çantaların işlevselliği, bunların yanı sıra elbiseleri ile olan uyumu oldukça önem kazanmakta.

Daha Küçük Ama İşlevsel…

2017 bayan sırt çantası modelleri geçmiş yıllara göre daha küçük boyutlara sahip olmakla birlikte akıllı tasarımları ile oldukça kullanışlı olmakta. Bu bağlamda çantaya entegre edilen gözler önemli eşya taşınmasında ön plana çıkmakta.

Özellikle siyah veya kıyafetlerle kombinlenen siyah sırt çantası modelleri oldukça şık durmaktadır. Genç kızların zımba detaylı sırt çantası ilgisi devam ederken, püsküllü ve ağzı iple bağlanan şık tasarımlar ile birlikte oldukça zarif durulmaktadır.

Sizler için derlediğimiz en güzel bayan sırt çantası modelleri 2017 için görselleri detaylı inceleyebilirsiniz, kendinize uygun en şık kombini oluşturabilirsiniz.