Bayan Puf Mont Modelleri 2016

Puf Mont Modası 2016

Serin havalarla birlikte bayanlar modaya olduğu kadar sıcak tutan kıyafet tercihlerine yönelmekte. Özellikle bayanların puf mont modellerinde öne çıkan renk kombinleri 2016 yılı için bir hayli iddialı. Genç bayanların açık renk kombinlerine yöneldiği seçeneklerde öne çıkan renk seçenekleri, kırmızı, pembe, olurken; orta yaş bayanlar en sık beyaz ve siyah şık ve zarif modelleri tercihe yoğunlaşıyor. Fakat burdan şu çıkmasın gençler beyaz veya siyah puf mont giymezler 🙂 Çünkü puf montlarda en çok yakışan renklerden birisi kuşkusuz beyaz diyebiliriz.

Bayan puf 2016, kaliteli elyaflardan seçim yapıldığı takdirde sizleri hiç üzmeyecek diyebiliriz. Parlak göz alıcı dış tasarımlarına ek olarak sıcacık iç yün yüzeyleri puf montların bayanlar için tercih sebebi olmasının sadece bir tanesi. Bir çok farklı sebepten tercih edilen bayan puf mont modelleri,

• Hem ekonomik fiyatlı
  • Hem çok tarz duruyor
  • Sıcak
  • Kolay temizlenebiliyor
  • Hemen hemen bütün mağazalardan sizlerle paylaştığımız modellerine rastlanabiliyor.

Puf bayanların zerafetini tamamlayarak soğuk günlerde vazgeçilmezler arasında yer almaya devam edeceğe benziyor.

İşte birbirinden güzel bayan puf mont modelleri: