2018 Moda Kombinler

En Şık Sokak Modası Kombinleri 2018

En Şık Sokak Modası Kombinleri 2018

2018 Moda Trendleri

Avrupa’da en popüler olan kombin tercihlerini ve bu kombinlerde en dikkat çekici detayları bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Bayanların en iddialı olmak istedikleri ortamlarda bütün gözlerin üzerinde toplanması için gerekli püf noktaları sizlerle paylaşacağız.

Avrupa Modası 2018’de Diyor

Sizlerle paylaştığımız dünya yıldızlarının tasarımlarında ilk olarak renk tercihlerinin ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle;

2018 yılının ön planda olan renk tonları arasında.

Kısaca özetleyecek olursak iddialı gece organizasyonlarında ve kırmızı renk ön planda olurken asil ve ağır bir duruş isteyen bayanlar için siyah ve bordo ön plandadır.

2018 Güzel Kombin Önerileri

2018 Güzel Kombin Önerileri

2018 Modası Piyonk Süsleme Detayları

2018 en moda trendleri arasında pileli detaylar ve mini tasarımlarla uzun boylu bayanların en çok tercihi olan maksi boy düz kumaşlar ön planda olmaktadır.

Tek omuzdan askılı kurdele kol detayları ile ilk bakışları mutlaka üzerinizde toplayabileceksiniz. Gece organizasyonlarında 2018 yılı için ölçülü dekolteler daha fazla boy gösteriyor. Derin yırtmaçlar ve dekolteler yerini daha ölçülü ve hafif makyaja ve zarif toplu saç modelleri ile düz fönlü saçlara bırakmışa benziyor. Biraz da günlük tercihlerde moda trendlerine göz atacak olursak:

En güzel 2018 Kırmızı Kombinler

En güzel 2018 Kırmızı Kombinler

Moda Kombinler 2018 Dünya Starlarının Tercihleri

Moda Kombinler 2018 Dünya Starlarının Tercihleri

2018 Kombin Önerileri Kate Middleton

2018 Kombin Önerileri Kate Middleton

Sokak modası trendleri olarak bu yıl yırtık modasının 90’lardan sonra ilk kez bu kadar moda olduğunu görmekteyiz. Özellikle genç kızların büyük bir çoğunluğunun tercihi olan yırtık jean modası için bizim favorimiz siyah tonlar üzerine gelecek cool bir kot modeli olmaktadır.

Bu tasarımları siyah bir bot veya casuel tarzı bir ayakkabı ile tamamlayarak olduça güzel bir kombine imza atabileceğinizi belirtmemizde fayda olacaktır.

En Güzel Sokak Modası Kombinleri 2018

Pin It

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir