2015 Yırtmaçlı Etek Modelleri

Bordo 2015 Yırtmaçlı Etek Modelleri

Bordo 2015 Yırtmaçlı

Bizlerin yaz ya da kış fark etmeksizin kullandığımız yegane ürünlerden birisi olan etekler, havaların ısınmasıyla birlikte daha da popüler hale gelmiş durumda. Sokak modasını yakından takip eden bayanların son dönemde eteklerin yükselişinden zaten haberdar olduğunu düşünüyoruz. Özellikle de yırtmaç detaylı etekler bu sezona damga vuracak gibi görünüyor diyebiliriz.

2015 modelleri havaların ısınmasıyla birlikte hepimizin giymekten en fazla keyif aldığı kıyafet haline gelen etekler konusunda en iddialı ürün grubu diyebiliriz. Eteklerde genel itibariyle yırtmaç detaylarına yer verebiliyor olmak kadınsı bir görünüm ve kendinize duyduğunuz güven anlamı geliyor. Bu noktada sizlere tavsiyemiz son iki senenin en popüler renklerinden birisi olan bordoya yönelmek olacak. Bordo renkli etekler gündelik yaşam için çok güzel kombinler yapmanıza imkan tanıyor. Üzerine beyaz, salaş bir ve siyah topuklular ile kombinlendiğinde bordo eteğin daha çok ön önüne çıkmasını sağlayabilir, bu sayede de iddialı bir kombine imza atabilirsiniz.

2015 modelleri daha çok yırtmacı ön plana çıkartacak olan renklerin hakimiyeti altında. Bu yüzden de ağırlıklı olarak siyah ya da kırmızı renkli eteklerle karşılaşmanız çok normal. Son dönemde siyah kalem eteklerin hem çalışan bayanlarca hem de gündelik yaşam için kombin yapacak olan bayanlar tarafından tercih edilmesiyle sıkça karşılaşıyoruz. Fakat sizler daha açık tonları seviyorsanız bu noktada uzun, şeftali rengi eteklerin daha doğru bir tercih olacağını söyleyebiliriz. Yırtmaç detayları daha çok uzun eteklerde karşımıza çıkıyor olsa da kısa eteklerde de yırtmaçların kullanıldığını unutmamakta fayda var.

Pin It

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir