2015 Lazer Kesim Çanta Modelleri

Bu sen çanta trendlerine baktığımızda karşımıza lazer kesimli ürünler çıkıyor. Lazer kesimli çantalar içerisinde oldukça popüler diyebiliriz.

2015 lazer kesim çanta modelleri sıradan çantalardan sıkılanlar için güzel bir alternatif oluşturuyor diyebiliriz. Eğer ki hemen her yerde karşınıza çıkan çantalar sizi sıktıysa, lazer kesimli ürünlere göz gezdirmenin vakti gelmiş demektir. Bu noktada size ilk önereceğimiz ürün koyu kahve tonların küçük ve askılı ürünler. Gündelik yaşam için çok ideal bir tercih haline gelen bu model ile gün içerisinde raht şekilde gezebilir ve kombininize farklı bir hava katabilirsiniz. Koyu kahve rengi sevmeyenler için ise gene aynı ebatlarda biraz daha açık renkler tercih edilebilir. Fakat sözünü ettiğimiz modelin dışına çıkmamakta fayda var.

2015 lazer kesim çanta modelleri renk skalası olarak çok fazla geniş değil maalesef. Genel itibariyle kahve tonları ve beyazın hakimiyeti altında diyebiliriz. Lazer kesimli çantalarda beyaz biraz daha yaz trendlerini takip etmek isteyenler için ilk tercihlerden olacaktır. Beyaz ürünlerde çanta içerisinde koyduklarınız çok fazla dikkat çektiği için çanta içine ne koyduğunuza özen göstermelisiniz. Bunun yanı sıra biraz daha farklı bir renk ararsanız eğer bu sefer de kırmızıyı önerebiliriz. Kırmızı lazer kesim çantalar görsel anlamda son derece iddialı ve dikkat çekici yapısı sayesinde büyük beğeni topluyor diyebiliriz.

Pin It

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir