2015 Çiçek Desenli Ceket Modelleri

Bayanların bahar aylarında en çok tercih ettiği kombinlerin vazgeçilmesi olan desenli özellikle çiçek ile, her bayan zerafetini tam anlamıyla ortaya koyuyor. 2015 çiçek desenli ceket modelleri ve birbirinden güzel kombinlerine bir bakacak olursak:

2015 çiçek desenli ceket modelleri, özellikle rengarenk ve dar kesimleri ile dikkat çekmekte. Formuna dikkat ederek vücuduna güvenen bayanlar genellikle dar kesim çiçek ile göz kamaştırırken, biraz kilolu bayanlar ise daha bol ceket modellerini tercih etmekte.

2015 çiçek desenli ceket modelleri, kombin olarak sokak modasına en çok giden kot pantolon üzerine kolsuz gömlek ile güzel bir uyum yakalamakta. Özellikle açık ayakkabı modelleri ile tercih edilen, 2015 çiçek desenli ceket modelleri, kendi gibi çiçek desenli eteklerlede güzel bir uyum yakalamakta. 

2015 çiçek , şort ve kısa pantolon modelleri ile oldukça iddialı. İddialı ve göz alıcı olmak isteyen hanımlar için en çok tercih edilen kombinler görsellerimizde çokça yer almakta. Özellikle beyaz çort ve baharı yansıtan çiçek desenli ceket modelleri, beyaz bluzla oldukça şık ve iddialı durmakta.

İşte birbirinden güzel çiçek ve kombinler:

Pin It

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir