Uzun Kloş Abiye Modelleri 2016

Kloş abiye modellerinin hanımlar için ne kadar önemli olduğundan kısa kloş 2016 yazımızda bahsederek ayrıntılı kombin ipuçlarını sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise uzun kloş abiye modelleri 2016 için öne çıkan renk ve tasarımlarla birlikte dikkat edilmesi gereken püf noktaları sizlerle paylaşacağız.

Uzun kloş 2016 için en çok asaleti ile birlikte zerafeti buluşturmak isteyenlerin tercihi olması durumunda doğru bir tercih olacağını hatırlatmakta fayda bulunmaktadır. zira uzun kloş 2016 tercici günlük kullanımlar için çok uygun olmayan oldukça iddialı bir seçim olacaktır.

Uzun kloş abiye modelleri 2016 için sade bir tercihle oldukça zarif bir kombin için büyük bir yol almış olacaksınız. Burada sade bir takı veya aksesuar tercihi sizlerin şıklığına şıklık katacaktır. Öte yandan koyu veya açık renk tasarımları için vücut tipinize en uygun tercihi yapmaya mutlaka özen göstermeniz gerektiğini unutmayınız.

Uzun kloş abiye modelleir 2016 için tavsiyemiz orta boy ve üzeri hanımların tercihte bulunması yönünde olacak. Kilo problemi olduğunu düşünen bayanlar koyu renk tercih ve uçuşan kumaşlarla bu durumu avantaja çevirebilir, zayıf bayanlar için parlak işlemeli taşlı aksesuar ve kemerler çok uygun olacaktır. Özellikle öne çıkan renk kombinleri olarak kırmızı, ve pembe tasarımlar öne çıkmaktadır.

Uzun kloş abiye modelleri 2016 için uzun kollu tercihler oldukça şık duracaktır. Bunun için tercih edeceğiniz renk kadar kombin tamamı oldukça önemlidir. Yeşilin tonlarının ağır bastığı (zümrüt yeşili uzun kloş abiye modelleri, petrol yeşili uzun kloş abiye modelleri…) tasarımların şıklığına görselleri inceleyerek kendinizde rahatlıkla karar verebilirsiniz.