Gri Abiye Elbise Modelleri 2016

En Güzel Gri Askılı Abiye Elbise Modelleri 2016

Gri renk abiye elbise modelleri için özel bir seçim olmakla birlikte en özel davetlerin en iddialı bayanlarının ilk tercihleri arasında yerini almaktadır. Kısa, uzun, tül detaylı, işlemeli, şifon detayları ile 2016 yılına damgasını vuran gri abiye elbise modelleri 2016 tasarımları oldukça göz doldurucu. Peki yeni sezonda en özel davetlerden, mezuniyet gecelerine, en çılgın partilere kadar geniş bir sklada kendisine yer bulan gri abiye elbise modelleri 2016 kombinleri için dikkat edilecek püf noktalar nelerdir, buyrun bol görselli anlatımla sizlerle paylaşalım.

Gir Abiye Elbise Modelleri İçin  Dekolteler İddialı

İlk olarak iddiasını ortaya koyarak göz önünde olmak isteyen bayanlar için derin yırtmaç ve ölçülü dekoltelerin öne çıktığını  belirtelim. Mevsime takılı kalmadan kısa gri abiye elbise modellerinin özellikle gençlerin eğlenceli partilerde tercih ettiği parlak tasarımları ile çok şık olduğunu bu kombinlerde özellikl yüksek ince topuklu ayakkabılar ile boy dezavantajınızı avantaja çevirebileceğinizi unutmayınız.

Gri Abiye Elbise Modelleri İçin En Uyumlu Renk Kombinleri

Gri abiye elbise modelleri ile en uyumlu kombinlerde pembe ile göz alıcı bir zerafet, siyah çanta ayakkabı kombini ile asil bir duruş, fuşya tonlarla en sempatik tasarımları oluşturabilirsiniz.

Straplez tarz bir gri abiye elbise tasarımı ile mezuniyetinizi kutlayabilir, saten gri abiye elbise modelinizle hafif göğüs dekolteli tasarımlarla en iddialı bayanlar arasında olabilirsiniz.

Ünlü markaların klerasyonlarından yararlanabileceğiniz gibi, en şık tasarımcıların özel tasarımları ile iddianızı kanıtlayacaksınız. İşte birbirinden güzel gri abiye elbise modelleri 2016 için öne çıkan en trend kombinler:

Bir önceki yazımız olan Büyük Beden Tesettür Elbise Modelleri 2016 başlıklı makalemizde 2016 Büyük Beden Tesettür Elbise, Kilolular İçin Tesettür Elbise ve Yeni Sezon Büyük Beden Tesettür Elbise hakkında bilgiler verilmektedir.