2019 Kış Modası

 

Kahve Ton Kış Moda Trendleri 2019

Kahve Ton Kış Moda Trendleri 2019

Yine bir trendi başlangıcındayız. Her dönem kendi içerisinde kendine has sevilen ve sevilmeyen özellikler içerir. Buna bağlı olarak her bayan kendisi için favori bir dönemi ve kombin isteği vardır. Tabi ki bu yazımızın konusu 2019 kış modası trendleri olacak. Sadece mevsime bağlı değişiklikler havaların sıcaklığını soğukluğunu nitelendirmez aynı zamanda ve özellikle bayanların giyim kuşam tarzlarının farklılıklarını ortaya koymaya yarar. Peki 2019 kış modası öne çıkan konseptler nelerdir birlikte göz atalım…

2019 kış modası renk skalası olarak siyah ve kahve tonları olarak ön planda. Bu renk kombinlerinin içine açık renkli özellikle beyaz tonlardan seçilen kıyafet tercihi oldukça şık duracaktır. Renk skalası olarak ekose desenlerde bir hayli favori.

2019 kış modası geçmiş yılların aksine kürk detaylardan ziyade kaban ve trençkotlarla bir hayli haşır neşir olmuş durumda. tercihleri olarak ise yarım kalın topuklu ile gece davetlerinde şık ince uzun modelleri bir hayli şık duracaktır. sizlerle özellikle 2019 kış moda trendleri arasında yer alacak olan avrupa modasını ve sokak favorilerinin ayrıntılı açıklanmış galerisini aşağıda paylaşıyoruz.

Pin It

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir