2014 Taşlı Ayakkabı Modelleri

Zikzak Detaylı Topuklu 2014 Taşlı Ayakkabı Modelleri

Zikzak Detaylı Topuklu 2014 Taşlı

   

Ayakkabılarınızın olabildiğince gösterişli olmasını ve ön plana çıkmasını istiyor olabilirsiniz. Fakat bunu hangi modeller ile başaracağınız noktasında problem yaşıyorsanız canınızı fazla sıkmanıza gerek yok. Elinizin altında çok sayıda istediğiniz sonucu sizlere verecek olduğunu belirterek işe başlamamız gerekiyor. Bu modeller arasında en çok beğenilen ve size tam da istediğiniz sonucu verecek olan ayakkabılar taş detaylı olan modellerdir. Taş süslemeler sayesinde gösterişli ve kombinin de dikkat çeken unsur olma özelliğini üstlenecek olan bu ayakkabılara bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Fakat bu noktada bir uyarıda bulunmamız gerekiyor. Çok abartıya kaçılmış taş uygulamaları şıklık yerine sizlere rüküşlükten başka bir şey getirmeyecektir.

2014 taşlı modelleri içerisinde ilk olarak topuklu ayakkabılar yer alıyor. Hem gündelik yaşamda kullanabileceğiniz hem de abiyelerin altında kombine dahil edebileceğiniz farklı modellerin olması işinizi kolaylaştıracaktır. Bu noktada ağırlıklı olarak topuk bölgesinde taş detayların olduğu modellerle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra ayakkabının üst kısmında taş süslemeler olan modellerin olduğunu da aklınızdan çıkartmamalısınız.

2014 taşlı modelleri son dönemde farklı tarzlarla da karşımıza çıkıyor. Özellikle spor ayakkabılarda taş detaylarının kullanılması hem rahat hem de gösterişli bir sahibi olmanızın yolunu açıyor. Eğer bu tarz ürünleri seviyorsanız taş süslemeli spor ayakkabıları incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Pin It

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir